Christien Kilburn, meditatieleider

 

Inspiratie


Mijn inspiratie haal ik uit het contact met mijn medemens. Samen zijn maakt ons zacht en minder alleen.

Ik ervaar iedere keer weer hoe fijn het is om vanuit gelijkwaardigheid me open te stellen voor een ander. Als mens hebben we allemaal dezelfde behoeftes en verlangens, ieder mens wil gelukkig worden. Ik wil jou graag bewust laten worden dat je in alles een keuze hebt, ieder moment opnieuw kunt kiezen. Vanuit mildheid en positieve ruimte is er altijd perspectief hoe somber of onzeker je leven er soms ook uit kan zien.

Mijn persoonlijke voeding haal ik vooral uit de natuur, dans, meditatie en het in stilte zijn. Ieder jaar verwonder ik me over hoe alles in de lente wakker wordt, vol overgave bloeit, daarna weer afsterft en in rust gaat tot de volgende lente.

Via de dagelijkse meditaties beoefen ik mij in het leren kennen van mijn geest waardoor ik ook jou steeds beter kan begrijpen.

Het bezig zijn met mijn handen, via het maken van kunst is van wezenlijk belang voor me. Ik lees graag voor mij inspirerende boeken van o.a. Miek Pot, Jack Kornfield, Anthony de Mello , Riekje Boswijk , Geneen Roth, A. Lowen, Jan Geurtz en Bruno-Paul De Roeck, Stephen Levine, Sogyal Rinpoche, Het boek van vreugde van de Dalai Lama en bisschop Tutu. etc.