В 

Christina Kilburn, meditatieleider

В 


In de loop van jaren heb ik geleerd dat problemen bij het leven horen. Door ze te accepteren en te onderzoeken kom je uit bij wat ze je te vertellen hebben. Zo leer je jezelf kennen en kun je de pijn helen die er onder zit.

Zeker niet de gemakkelijkste weg maar wel een waarbij je het geluk steeds meer in jezelf zult vinden i.p.v. buiten je.

Je zult erachter komen dat je ondanks alles een goed mens bent en gedachten slechts verhaaltjes zijn die weinig met de realiteit van dit moment te maken hebben.

Ik wil graag vanuit gelijkwaardigheid en openheid je spirituele vriend zijn.

Voel je vooral welkom!


Ervaringen

In de zomer van 2018 had ik een burn-out. Een onrustig lijf en een onrustig hoofd tot gevolg. Ik ben gaan mediteren bij Christien en mede daardoor kon ik de rust weer vinden en leren naar mezelf te kijken zonder oordeel. Dank voor die rust en het inzicht dat ik mocht krijgen.


Ik heb veel geleerd van onze individuele sessies en daarna van de groepsgesprekken. Ik vond het altijd fijn dat je zelf ook aangaf hoe jij dingen ervaart: dat vind ik heel waardevol. Je bent enerzijds een therapeut en anderzijds ben je ook gelijkwaardig met ons door jouw persoonlijke touch.

Ik volg sinds een paar maanden de door-lopende cursus bij Christien. Waar ik tegenaan loop is dat ik vaak en veel terugkijk op wat is geweest. Wat is geweest, kun je niet meer veranderen. En na een week oefenen is daar dan Christien die naar je luistert en je weer met beide benen in het NU zet.Op een hele directe maar toch ook een hele lieve manier, ik kan er echt wat mee.

Lieve Christien bedankt en ik ga nog lekker een poosje door (ben nog niet uit geoefend).

B

“...Christien is een lieve vrouw die op een bepaalde manier gewoon voelt waarmee je worstelt en je hiermee wil helpen....”

“... maar hoe vaker ik met je in gesprek ging hoe meer ik er in ging geloven...”

“... Ik heb de avonden heel fijn en ontspannend ervaren....


Lees hier meer ervaringen...


Wegens een langdurige retraite van Christina wordt de meditatiegroep tijdelijk begeleid door Peter Kilburn, contact peter@kilburn.nl of 06-53184842

Via het mediteren leer je om niet meer mee te gaan met je continue gedachten stroom.

Door zonder oordeel naar je gedachten te kijken leer je de werking van je geest kennen.

Je zal je steeds meer bewust worden dat gedachten slechts verhaaltjes zijn die zich in je hoofd afspelen en zelden te maken hebben met de realiteit van het nu.

Graag wil ik jou meditatie instructie geven en samen met je mediteren.

В